www.AkiraQueen.com

Direktlänk till inlägg 30 juni 2006

varmt....

Av pernilla svedjeby - 30 juni 2006 18:29

Varmt, varmt, varmt..
Igår kväll var jag, kristin, sweety, Akira och Zelma ute på promenad i ängården. Så länge sen! Kändes verkligen skönt att komma ut o prata massa hund! Kristin, det får vi göra om snart igen!!
Lilla Zelma har tappat ALL sin päls.. jaha tänkte jag... det e väll inte ovanligt.. men jisses vilken shock jag fick när jag såg henne.. hon hade verkligen tappat allt.. lilla Zulan har blivit en Grosser sennen ;-)
Men hon e lika fin för det!

Idag bar det av till ängården igen med tjejerna, med sälskap av min arbets kamrat Emelie o hennes Flat pojke, Pixel. Pixel e helt galen o Tok glad i vatten! Så så fort han fix syn på axelmossen va det i o bada.. med Sweety tätt efter sig..
Jaha? nu duger det o bada.. i stugan där vi har en egen strand med RENT vatten gick hon bara i med tassaran.. men i dag i gyttjepölen passade hon på att ta ett ordentligt dopp.. *hehe* Akira va inte den som va den heller.. hon va i till magen o plaffsade runt i dyn..
Snacka om att ha ordentligt skitiga hundar nu! När jag väl kom hem blev det in i durchen för att skölja av dom.. nu i efterhand hade jag nog shampoonerat dom ordentligt.. men dom ska juh badas ordentligt imorgon.. Grus i hela lägenheten.. Skit har juh en förmåga att fasna kvar i Berner-pälsen o lossna när det torkar... jaja.. Imorgon blir det ordentligt bad o föning :-)

Nu blir det att kika lite på TV o inviga den nya 42tums plasman som står i vardagsrummet, så får ni njuta av den tjusiga bilden på Sweety i Axelmossen..
Trevlig helg!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av pernilla svedjeby - 4 januari 2011 17:44

så var 2010 förbi.. ett år med både glädje och sorg.. många splittrade stunder.. Januari börjar alla år med som vanligt.. och då med My Dog snart kommer hit igen :) Jag ställde Akira båda dagarna vilket resulterade i en 2a placering efter tind...

Av pernilla svedjeby - 18 december 2010 19:45

Under lördagen var det Stora Sthlm för hela slanten... delar med mig av lite bilder från dagen..    Jag började ringdebuten med Michu.. synd att säga att skärpan på bilden va speciellt bra.. men men..  Michu e helt klart som dommaren sa till m...

Av pernilla svedjeby - 13 december 2010 20:28

Idag var sista gången på Filou's valpkurs.   vi tränade lite kontaktövninga, samt koppelträning och sitt och ligg. Filou skötte som som vanligt fint, men att gå slalom mellan kompisarna är liite svårt..       Bild på husse och Filou som ...

Av pernilla svedjeby - 12 december 2010 19:12

Idag var jag och Henrik till Novotel med några vänner. ett riktigt smaskigt sådant, som inte bara hade den traditionella julmaten utan även massa skaldjur.  vad sägs om haftkräftor och räkor.. smaskens!   så här kan en talrik se ut med julb...

Av pernilla svedjeby - 10 december 2010 14:49


tiden bara rasar iväg..  tänk att min lille skit är 5 månader nästa vecka.. :)   här är en daxfärsk bild på lilla Filuren, Filou eller Ramatuelle v't Rijkenspark.  - kalla henne vad ni vill. men söt är hon iaf!         ...

Presentation

Omröstning

Jag är ingen vidare Jul-människa.. men det finns många som är.. Vad älskar ni med Julen?
 Julpyntet
 snögubbar och ljuslyktor utomhus
 alla ljus som tänds i fönsterna..
 att träffa släkten/nära kära
 julklappar
 julbaket
 Jul maten
 snön
 annat

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30
<<<
Juni 2006 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ www.AkiraQueen.com med Blogkeen
Följ www.AkiraQueen.com med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se