www.AkiraQueen.com

Direktlänk till inlägg 25 februari 2007

Inoff utställning Karlstad

Av pernilla svedjeby - 25 februari 2007 18:23

Hund: Engels von Bernerfreude
Datum: 2007-02-25 00:00:00
Typ: Inofficiell
Plats: Karlstad, färjestads travbana.
Klass: [Ukl] Unghundsklass
Dommare: John-John Johansson
Resultat: Uhkl 1
Övrigt: endast konkurrans bedömning
Beskrivning: Femenim tik av bra storlek, tillrekligt utvecklat huvud med bra stop, välansatta och burna öron, tilleklig hals, välmusklad rygg, för dagen alderless för lös fram, annars tillrekligt vinklad bak, rör sig tilltalande från sidan, Härligt temprament.
Kommentarer: Domaren tyckte jätte mycket om Sweety och tyckte hon hade ett kanon bra temprament, dock är hon alderless för lös fram. och därmed inget Hp tuvärr. Vi är iaf nöjda med tjejens prestationer under dagen.
      Hund: Runezzaz Akira Queen
Datum: 2007-02-25 00:00:00
Typ: Inofficiell
Plats: Karlstad, färjestads travbana.
Klass: [Ökl] Öppen klass
Dommare: John-John Johansson
Resultat: 2 ökl Hp
Övrigt: Endast konkurrans bedömning.
Beskrivning: Tilltalande vacker tik. Vackert huvud med bra uttryck. Bra bett. Välburna öron. Bra hals och rygg, Kunde vara bredare i fronten, välanlaggd skuldra. tillrekliga vinklar bak, rör sig underbart från sidan, något trång bakifrån.
Kommentarer: Domaren tyckte både akira och Liza var Kanon fina hundar med underbara rörelser, men liza hade mer vinklar och bättre stomme så hon placerade sig som 1a och sedan som BIR, mycket nöjde med resultatet, samt tyckte domaren va kanon bra. hamn ställer vi gärna ut för igen.
       Akiras syster Liza gjorde utställnings debut!det gick fin för henne och Hon blev Bir!! kanon grattis till Madde o Liza!  

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av pernilla svedjeby - 4 januari 2011 17:44

så var 2010 förbi.. ett år med både glädje och sorg.. många splittrade stunder.. Januari börjar alla år med som vanligt.. och då med My Dog snart kommer hit igen :) Jag ställde Akira båda dagarna vilket resulterade i en 2a placering efter tind...

Av pernilla svedjeby - 18 december 2010 19:45

Under lördagen var det Stora Sthlm för hela slanten... delar med mig av lite bilder från dagen..    Jag började ringdebuten med Michu.. synd att säga att skärpan på bilden va speciellt bra.. men men..  Michu e helt klart som dommaren sa till m...

Av pernilla svedjeby - 13 december 2010 20:28

Idag var sista gången på Filou's valpkurs.   vi tränade lite kontaktövninga, samt koppelträning och sitt och ligg. Filou skötte som som vanligt fint, men att gå slalom mellan kompisarna är liite svårt..       Bild på husse och Filou som ...

Av pernilla svedjeby - 12 december 2010 19:12

Idag var jag och Henrik till Novotel med några vänner. ett riktigt smaskigt sådant, som inte bara hade den traditionella julmaten utan även massa skaldjur.  vad sägs om haftkräftor och räkor.. smaskens!   så här kan en talrik se ut med julb...

Av pernilla svedjeby - 10 december 2010 14:49


tiden bara rasar iväg..  tänk att min lille skit är 5 månader nästa vecka.. :)   här är en daxfärsk bild på lilla Filuren, Filou eller Ramatuelle v't Rijkenspark.  - kalla henne vad ni vill. men söt är hon iaf!         ...

Presentation

Omröstning

Jag är ingen vidare Jul-människa.. men det finns många som är.. Vad älskar ni med Julen?
 Julpyntet
 snögubbar och ljuslyktor utomhus
 alla ljus som tänds i fönsterna..
 att träffa släkten/nära kära
 julklappar
 julbaket
 Jul maten
 snön
 annat

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25
26
27
28
<<< Februari 2007 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ www.AkiraQueen.com med Blogkeen
Följ www.AkiraQueen.com med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se