www.AkiraQueen.com

Direktlänk till inlägg 17 januari 2009

Tränings spår på Sandens Hundskola

Av pernilla svedjeby - 17 januari 2009 16:48

Idag har jag och Akira varit på ett tränings spår med Ninna från sandens hundskola i Torslanda.

där mötte vi även upp Dixi och Chatarina samt Kristin med Zelma.


Ninna hade lagt några spår innan som vi skulle gå.

Intressant att gå ett tränings spår som en intruktör lagt. ny erfarenhet för oss.

först ut var Dixi. Dixi gjordet ett jätte fint konsentrert spår, mycket bra tempo. Inget att anmärka på där inte. Roligt!


som andra hund ut var det Zelmas tur. Zelma gjorde sitt första blodspår. Hon tyckte uppsmarket va spännande och löste det väldigt fint. något högt tempo dock, men hon spårade mycket målmedvetet och fint! Kanon bra jobbat. Klvöven va smaskig oxå sa hon :)


Sen va det Akiras tur. :-)

Akira som e lite seg pgu spåret i torsdag samt löpet som e fullt i gång kändes ganska het idag o det bar av i en snabbare takt än jag va van. hon började därför slarva lite.. men vi löste det ihop. Mycket ny miljö för henne, så tyckte det va väldigt spännande. menan blodfläckarna jag såg va det nästan mer rådjursspillning. Mycket vilt! 

Det va apsolut inte det bästa spåret hon gjort, men Ett mcyket lärorikt spår för henne, så jag tyckte det va kul att hon löste det på ett bra sätt.

Vid spårslutet fick vi även veta av Ninna att hon hade haft sin hund med LöS när hon la spåret, så Akira har inte bara analyserat sitt blodspårs som hon skulle lösa. hon analyserade oxå, hästarna som red förbi på vägen. 3personer som gick bakom oss, massvis med viltspillning samt att en hund struttar runt i spåret kors o tvärs..


Väldigt intressant! men mycket roligt!! :)

nu har jag lite tips på hur jag kan träna mer med störingar osv i spåret.


Efter spåren satte vi oss o diskuterade lite. Rolig dag. Och kul med lite tips! :)

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av pernilla svedjeby - 4 januari 2011 17:44

så var 2010 förbi.. ett år med både glädje och sorg.. många splittrade stunder.. Januari börjar alla år med som vanligt.. och då med My Dog snart kommer hit igen :) Jag ställde Akira båda dagarna vilket resulterade i en 2a placering efter tind...

Av pernilla svedjeby - 18 december 2010 19:45

Under lördagen var det Stora Sthlm för hela slanten... delar med mig av lite bilder från dagen..    Jag började ringdebuten med Michu.. synd att säga att skärpan på bilden va speciellt bra.. men men..  Michu e helt klart som dommaren sa till m...

Av pernilla svedjeby - 13 december 2010 20:28

Idag var sista gången på Filou's valpkurs.   vi tränade lite kontaktövninga, samt koppelträning och sitt och ligg. Filou skötte som som vanligt fint, men att gå slalom mellan kompisarna är liite svårt..       Bild på husse och Filou som ...

Av pernilla svedjeby - 12 december 2010 19:12

Idag var jag och Henrik till Novotel med några vänner. ett riktigt smaskigt sådant, som inte bara hade den traditionella julmaten utan även massa skaldjur.  vad sägs om haftkräftor och räkor.. smaskens!   så här kan en talrik se ut med julb...

Av pernilla svedjeby - 10 december 2010 14:49


tiden bara rasar iväg..  tänk att min lille skit är 5 månader nästa vecka.. :)   här är en daxfärsk bild på lilla Filuren, Filou eller Ramatuelle v't Rijkenspark.  - kalla henne vad ni vill. men söt är hon iaf!         ...

Presentation

Omröstning

Jag är ingen vidare Jul-människa.. men det finns många som är.. Vad älskar ni med Julen?
 Julpyntet
 snögubbar och ljuslyktor utomhus
 alla ljus som tänds i fönsterna..
 att träffa släkten/nära kära
 julklappar
 julbaket
 Jul maten
 snön
 annat

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ www.AkiraQueen.com med Blogkeen
Följ www.AkiraQueen.com med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se