www.AkiraQueen.com

Direktlänk till inlägg 5 juli 2009

listerna på plats o nästan färdig med tapeterna..

Av pernilla svedjeby - 5 juli 2009 19:26

jo då, nu e det inte mycket kvar! känns riktigt skönt!

det tråkiga e bara det att vi räknade på att det skulle räcka till 4 våder / rulle.. vi hade fel, våra väggar e sisådär 5cm för långa.. så en rulle räcker bara till 3 vådar.. så när vi räknade på det sista som skulle upp inser vi att vi är en våd kort!! så typiskt!!

så imorgon får vi åka o köpa en rulle till.. eller om vi gör som så att vi köper en annan färg på tapeten o gör en fondvägg den sista väggen som vi sparat som ska vara mot sänggaveln.. vi ville igentligen ha bruna väggar, men tyckte det skulle bli för mörkt mot valnöts golvet.. så det blev vitt istället.. men det blev inte så mörkt.. så kanske hittar vi några rullar för vettigt pris med brunt ;)


det återstår o se imorgon.. då ska det äntligen bli klart *hoppas jag*


här e ännu en bild på rummet.. den vita tapeten skiljer sig inte allt för mycket från skacklet :D men känns fräsht..

 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av pernilla svedjeby - 4 januari 2011 17:44

så var 2010 förbi.. ett år med både glädje och sorg.. många splittrade stunder.. Januari börjar alla år med som vanligt.. och då med My Dog snart kommer hit igen :) Jag ställde Akira båda dagarna vilket resulterade i en 2a placering efter tind...

Av pernilla svedjeby - 18 december 2010 19:45

Under lördagen var det Stora Sthlm för hela slanten... delar med mig av lite bilder från dagen..    Jag började ringdebuten med Michu.. synd att säga att skärpan på bilden va speciellt bra.. men men..  Michu e helt klart som dommaren sa till m...

Av pernilla svedjeby - 13 december 2010 20:28

Idag var sista gången på Filou's valpkurs.   vi tränade lite kontaktövninga, samt koppelträning och sitt och ligg. Filou skötte som som vanligt fint, men att gå slalom mellan kompisarna är liite svårt..       Bild på husse och Filou som ...

Av pernilla svedjeby - 12 december 2010 19:12

Idag var jag och Henrik till Novotel med några vänner. ett riktigt smaskigt sådant, som inte bara hade den traditionella julmaten utan även massa skaldjur.  vad sägs om haftkräftor och räkor.. smaskens!   så här kan en talrik se ut med julb...

Av pernilla svedjeby - 10 december 2010 14:49


tiden bara rasar iväg..  tänk att min lille skit är 5 månader nästa vecka.. :)   här är en daxfärsk bild på lilla Filuren, Filou eller Ramatuelle v't Rijkenspark.  - kalla henne vad ni vill. men söt är hon iaf!         ...

Presentation

Omröstning

Jag är ingen vidare Jul-människa.. men det finns många som är.. Vad älskar ni med Julen?
 Julpyntet
 snögubbar och ljuslyktor utomhus
 alla ljus som tänds i fönsterna..
 att träffa släkten/nära kära
 julklappar
 julbaket
 Jul maten
 snön
 annat

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ www.AkiraQueen.com med Blogkeen
Följ www.AkiraQueen.com med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se