www.AkiraQueen.com

Direktlänk till inlägg 15 oktober 2009

öppen träning på brukshundsklubben

Av pernilla svedjeby - 15 oktober 2009 23:14

Jag o Akira mötte upp Fago o Cinzia lite för öppen träning på brukshundsklubben, som dom har alla torsdagar. jag har den senaste tiden åkt till lindome o tränat. men nu börjar det bli för mörkt på den planen och brukshundsklubben har ju upplyst Glad


jag trodde nästan jag kom för sent, när de började göra sig reso för platsen. dock fattade jag fel o hamnade på en plats sittande i grupp. 1min, men det gick det oxå Oskyldig sen va det dax för platsliggningen, akira fick några tysta "boff" men långt ifrån va det en gång var..  det går sakta men säkert framåt i tysthets träningen.. ;)
Cinzia filmade mig o Akira lite i momenten..Linförighet
Akira o jag har aldrig varit så förtjusta i detta momentet, men nu har vi äntligen börjat tycka att det e okej. vi är långt ifrån färdiga med vänster svängarna. (vilket märks på vänster halt) men annars känns det som hon nu e med mig hyffsat. 
Ställande under gång
Akira brukar aldrig sätta sig ner när jag återgår, men kanske e det västen som kliar lite.... (hoppas på det) Flört
InkallningLäggande under gångApportering
Akira blir måttligt förvånad när ajg slänger fram fagos apportbock i ansiktet på henne, men tillslut tar hon den. och håller den tillrekligt länge.. (vi e inte helt färdig med detta momentet)
Momentet hopp över hinder.

Akira har för ovana att hamna snett i sättandet.. även denna gången.. men denna gången lite väl snett.. därav mitt skratt..

 
ANNONS
 
Marianne

Marianne

19 oktober 2009 21:10

Vad duktiga ni är. Och vad snällt av Cinzia att filma er. Nu ser du själv vad du inte är nöjd med och vad du vill förbättra. Ibland så borde vi alla få se oss själva på film då vi jobbar med hundarna.
Ha det gott och lycka till med lydnad, drag mm. Ni är verkligen alerta med era hundar.
Ha det gott. kram

http://www.ekoxenskennel.se

 
Ingen bild

Maria

21 oktober 2009 00:25

Vad duktiga ni är.Har kollat på filmerna 2 ggr nu.Du aktiverar då dina hundar med så mycket roligt.Lydnad,drag viltspår,utställning det visar ju verkligen att en Berner kan man göra mycket roligt med.
Och tack så mycket för hjälpen idag med sidan.Vad gjorde jag utan min lilla "Webbis"!Men ,men det är inte färdigt ännu så jag kanske återkommer och det kör ihop sig (ler)

Ha det så bra ni alla så syns vi nästa helg ,ser fram mot det Kramar Maria & Co

 
Tina

Tina

29 oktober 2009 20:35

Vad roligt att se er på film, och vad bra ni gör det !!! Ni har kommit långt sen vi var på lydnadstävling uppe i Karlstad !!! Mycket nyttigt att finslipa detaljerna med en kamera och så blir det så trevligt för oss bloggläsare !!! Vi ses i växjö !!! Kram !

http://www.bernerTea.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av pernilla svedjeby - 4 januari 2011 17:44

så var 2010 förbi.. ett år med både glädje och sorg.. många splittrade stunder.. Januari börjar alla år med som vanligt.. och då med My Dog snart kommer hit igen :) Jag ställde Akira båda dagarna vilket resulterade i en 2a placering efter tind...

Av pernilla svedjeby - 18 december 2010 19:45

Under lördagen var det Stora Sthlm för hela slanten... delar med mig av lite bilder från dagen..    Jag började ringdebuten med Michu.. synd att säga att skärpan på bilden va speciellt bra.. men men..  Michu e helt klart som dommaren sa till m...

Av pernilla svedjeby - 13 december 2010 20:28

Idag var sista gången på Filou's valpkurs.   vi tränade lite kontaktövninga, samt koppelträning och sitt och ligg. Filou skötte som som vanligt fint, men att gå slalom mellan kompisarna är liite svårt..       Bild på husse och Filou som ...

Av pernilla svedjeby - 12 december 2010 19:12

Idag var jag och Henrik till Novotel med några vänner. ett riktigt smaskigt sådant, som inte bara hade den traditionella julmaten utan även massa skaldjur.  vad sägs om haftkräftor och räkor.. smaskens!   så här kan en talrik se ut med julb...

Av pernilla svedjeby - 10 december 2010 14:49


tiden bara rasar iväg..  tänk att min lille skit är 5 månader nästa vecka.. :)   här är en daxfärsk bild på lilla Filuren, Filou eller Ramatuelle v't Rijkenspark.  - kalla henne vad ni vill. men söt är hon iaf!         ...

Presentation

Omröstning

Jag är ingen vidare Jul-människa.. men det finns många som är.. Vad älskar ni med Julen?
 Julpyntet
 snögubbar och ljuslyktor utomhus
 alla ljus som tänds i fönsterna..
 att träffa släkten/nära kära
 julklappar
 julbaket
 Jul maten
 snön
 annat

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ www.AkiraQueen.com med Blogkeen
Följ www.AkiraQueen.com med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se