www.AkiraQueen.com

Direktlänk till inlägg 8 december 2010

att blogga eller inte blogga det är frågan...

Av pernilla svedjeby - 8 december 2010 23:04

har den senaste tiden haft sån lust för att just blogga..

men vad ska jag skriva om? den eviga frågan..


nått jag egentligen inte behövde shoppa, som jag ändå shoppade häromdagen är denna..


  

"Bernese Mountain dogs leave pawprints in your hart..."


ja ni ser rätt... det e en rosette..

med en berner i..   


jag e svag för speciella onödiga saker.. henrik blir haft tokig på mig ibland. men detta va något jag verkligen bara måste ha! o för 30kr ink porto tycker jag nog att den kommer sitta fint i min prishylla.. trots att detta inte är något pris.   tjingeling så länge!!

 
ANNONS
 
Carina, Boris & Gänget

Carina, Boris & Gänget

8 december 2010 23:59

Ja du nu skulle köpa något nytt "onödigt! så varför inte en rosett!!!! Hm.... et har ni ju inte innan;) Men tjusig är den.

Något händer väl hos er, tycker ni är i farten jämt!

Kram från oss alla

http://www.eklovenskennel.se

 
Cinzia & Fago

Cinzia & Fago

9 december 2010 12:24

Hehe vet ju att du e en aning rosett k*t* Men denna va väldigt fin!

http://www.fago.nu

 
lena med c

lena med c

9 december 2010 12:43

Tänkte bara säga, eftersom jag röstade "annat", att jag tycker nog bäst om all julmusiken!

http://lenac-son.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av pernilla svedjeby - 4 januari 2011 17:44

så var 2010 förbi.. ett år med både glädje och sorg.. många splittrade stunder.. Januari börjar alla år med som vanligt.. och då med My Dog snart kommer hit igen :) Jag ställde Akira båda dagarna vilket resulterade i en 2a placering efter tind...

Av pernilla svedjeby - 18 december 2010 19:45

Under lördagen var det Stora Sthlm för hela slanten... delar med mig av lite bilder från dagen..    Jag började ringdebuten med Michu.. synd att säga att skärpan på bilden va speciellt bra.. men men..  Michu e helt klart som dommaren sa till m...

Av pernilla svedjeby - 13 december 2010 20:28

Idag var sista gången på Filou's valpkurs.   vi tränade lite kontaktövninga, samt koppelträning och sitt och ligg. Filou skötte som som vanligt fint, men att gå slalom mellan kompisarna är liite svårt..       Bild på husse och Filou som ...

Av pernilla svedjeby - 12 december 2010 19:12

Idag var jag och Henrik till Novotel med några vänner. ett riktigt smaskigt sådant, som inte bara hade den traditionella julmaten utan även massa skaldjur.  vad sägs om haftkräftor och räkor.. smaskens!   så här kan en talrik se ut med julb...

Av pernilla svedjeby - 10 december 2010 14:49


tiden bara rasar iväg..  tänk att min lille skit är 5 månader nästa vecka.. :)   här är en daxfärsk bild på lilla Filuren, Filou eller Ramatuelle v't Rijkenspark.  - kalla henne vad ni vill. men söt är hon iaf!         ...

Presentation

Omröstning

Jag är ingen vidare Jul-människa.. men det finns många som är.. Vad älskar ni med Julen?
 Julpyntet
 snögubbar och ljuslyktor utomhus
 alla ljus som tänds i fönsterna..
 att träffa släkten/nära kära
 julklappar
 julbaket
 Jul maten
 snön
 annat

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8 9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ www.AkiraQueen.com med Blogkeen
Följ www.AkiraQueen.com med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se